Flavtistra

Flute festival Europe Zanimive delavnice, predavanja in predstavitve za udeležence, učitelje in starše

 


Flute Participant
DELAVNICA za udeležence I. kategorije

Bjurin

 

Flute festival Europe Glasbena zabava s Flutemotion - Annemieke de Bruijn

Pridružite se glasbenemu doživetju s Flutemotion. Interaktivne, vesele in poučne igre vam bodo na poseben način ponudile dihalno in tonsko doživetje. Odkrijte, kako na zanimiv način igrati Pop pesmi, z uporabo modernih flavtističnih tehnik. S poslušanjem in s pomočjo pestrih glasbenih ugank se naučite vsega, kar potrebujete pri vsakodnevnem vadenju. Flutemotion orodja ponujajo točno to, kar potrebujete za flavtistični razvoj.

punkt Priporočen je pripomoček Pneumo Pro.
punkt Udeleženci potrebujejo flavto


Flute Participant
DELAVNICA za udeležence od II. kategorije dalje

Etni

 

Flute festival Europe Kako se pripraviti na recital, koncert ali avdicijo - Etni Molletones

Delavnica, na kateri boste odkrili, kako pravilno razporediti čas vadenja za vsako skladbo in kako pravilno uporabiti tehniko igranja za ustvarjanje glasbe. Ob tem boste izvedeli, kako z lastno domišljijo in brez določenih knjig izboljšati tehniko igranja flavte.

punkt Udeleženci potrebujejo flavto.


Flute TeacherParents
PREDAVANJE za učitelje in starše

Naike

 

Flute festival Europe Ravni človeškega sistema in vpliv glasbe na otrokov razvoj - Naike Dapiran

Namen predavanja je seznanitev s šestimi ravnmi človeškega sistema in poiskati odgovore na vprašanja kot so: Kdaj je otrok v stiku z vsemi ravnmi? Na katerih ravneh otrok občuti ravnovesje in na katerih neravnovesje? Kakšne so prednosti igranja instrumenta za otrokov sistem? Kako vpliva glasba na razvoj otrokovih zmogljivosti?

 Flute ParticipantFlute TeacherParents
PREDSTAVITEV za vse

Jasmine

 

Flute festival Europe Življenjska zgodba - Jasmine Choi

Vsak človek ima svojo pot, svojo zgodbo polno doživetij, izkušenj in spoznanj. Spoznali boste življenje vrhunske flavtistke Jasmine Choi. Razkrila vam bo podrobnosti poti do izjemnosti. Prisluhnili boste njenim modrim nasvetom in spoznali, katere izkušnje so tiste, ki so odločujoče za samo-realizacijo, zadovoljstvo in srečo v življenju.


Flute ParticipantFlute TeacherParents
PREDSTAVITEV za vse

Matej

 

Flute festival Europe ARTIKULACIJA … malo drugače - Matej Zupan

Prisluhnili boste znanemu flavtistu, ki razkriva svoja spoznanja o artikulaciji: "Vedno želimo, da je naša artikulacija čista in jasna. Pri lastnem raziskovanju boljše artikulacije v vseh registrih sem prišel do spoznanja, da jezik ni najpomembnejši element, ki nam to omogoča …".


Flute ParticipantFlute TeacherParents
PREDAVANJE za vse

Mario

 

Flute festival Europe Zgodovina flavtističnega repertoarja skozi razvoj estetike - Mario Caroli

Beseda "stil" zveni nekako skrivnostno. Pogosto jo uporabljamo pri baročnem in klasičnem repertoarju in zdi se, da v romantičnem obdobju njena uporaba izgine. Vendar, ali lahko igramo Debussyja enako kot Varèseja? Joliveja kot Hindemitha? Casello kot Karg-Elerta? Kako uporabljati vibrato, fraziranje, težo zvoka in rubato v različnih slogih? Mario Caroli bo skozi zgodovinski pregled predstavil analizo razvoja igranja flavte in stila.